top of page

RESOR

Vi håller koll på allt, och lite till

Det är mycket att tänka på när man ordnar en gruppresa och en hel del som kan gå fel – tack och lov har vi varit med länge nog för att veta var fallgroparna finns. Vi är med er hela vägen, från planering till genomförande och uppföljning. Vårt team ser till att allt som måste kommas ihåg faktiskt koms ihåg, så att ni kan slappna av och fokusera på det som är allra viktigast – deltagarna! 

Incentiveresor – inspirera och belöna genom oförglömliga upplevelser

Incentiveresor är ett uppskattat verktyg för att skapa motivation, inspiration samt bygga stolthet och lojalitet. Vi på Step2 är proffs på att skapa minnesvärda incentiveresor. Oavsett destination, resans längd eller antal deltagare hittar vi lösningar som firar företagets och deltagarnas framgångar på ett personligt och oförglömligt sätt!    

 

 

Grupp- och konferensresor – samla medarbetarna i inspirerande miljöer

Receptet för en perfekt konferensresa är högst individuellt, därför utgår vi alltid från vad just ni vill uppnå med resan. Vår styrka är att se helheten och att skapa en tydlig röd tråd genom hela arrangemanget. Vi har all den kompetens och erfarenhet som krävs för att göra er konferensresa levande, engagerande och inspirerande – ett härligt minne som sitter i långt efter hemkomst.  

 

Oavsett om ni planerar en kortare konferensresa eller en mer äventyrlig resa längre bort så har vi oändligt många bra idéer som garanterat gör just er resa till en succé. Vi har anordnat fantastiska turer till världens alla hörn så det är faktiskt bara fantasin (och kanske budgeten) som sätter gränser!

bottom of page