top of page

Om STEP2

PERSONLIGt & LÅNGSIKTIGT

Step2 är den personliga eventbyrån med stort hjärta och starka muskler. Vi har bred kompetens och ett fantastiskt nätverk. Vi som jobbar här är kommunikationsstrateger, projekt- och produktionsledare, reseexpert samt kreatörer – och till vår hjälp har vi experter inom allt från teknik och underhållning till innehållsproduktion, catering och oändligt mycket mer. 

 

En av våra främsta styrkor är att vi arbetar långsiktigt i team som består – du vet alltid vem som ansvarar för just ditt event och ni har direktkontakt från start till slut.

SERIÖST KUL

Vi är som allra bäst när vi får göra allt med och för våra kunder – skapa det perfekta konceptet, fylla det med engagerande, interaktivt innehåll på en fantastisk plats med teknik som får det hela att lyfta. Vi vet hur man väljer rätt talare, perfekt underhållning, engagerande aktiviteter och catering i världsklass – och ramar in det hela med unika presentationslösningar, proffsig grafik, snygg print och kreativ dekor.  

 

Vi har lång erfarenhet av att skapa specialanpassat och engagerande innehåll för alla typer av event. Vår filosofi är att möten ska vara seriöst kul – det som kommuniceras måste kännas meningsfullt och på samma gång vara inspirerande och roligt. Vi tror på att när lärandet är kul så engageras målgruppen och det blir effektfulla möten!  

Seriöst kul.png
ENERGI & MAGI SOM LEVER VIDARE

Inget är omöjligt, vi projektleder och producerar alla typer av möten och events – fysiska och digitala, nära och långt bort, formella och utanför-boxen-nyskapande.

Vi utvecklar ständig nya mötesformat och innovativa lösningar för att ditt event ska kunna skapa affärsnytta på villkor som passar just ditt företag. Genomförandet ska vara effektfullt, men vi lägger också stort fokus på vad deltagarna ska känna, veta och göra efter mötet. Ett event är framgångsrikt när energin och magin lever vidare i nästa steg – ”Step2”. 

utveckling tillsammans

Vi är slår oss sällan för bröstet men vi är självklart stolta över det vi gör och det vi har åstadkommit under våra snart 24 år i event-branschen. 

 

Det vi är allra mest stolta över är att vi aldrig står still. Vi fortsätter att utveckla nya, bättre sätt att göra effektiva möten och spännande event och framför allt – vi gör det tillsammans med våra kunder. Det finns faktiskt inget som gör oss gladare än nöjda kunder som återkommer event efter event – världens finaste kvalitetsstämpel!  

step2-familjen

Sedan november 2017 är Step2 Communication en av de större delägarna i Åre Konferens & Event så vi har perfekta möjligheter att ordna möten & events i fjällvärlden.

2023 blev vi också stolta delägare i  boutiquegymmet Dflex Studio, att skapa spännande resor och möten i kombination med träning är nu enklare än någonsin! 

bottom of page