top of page

Om STEP2

VÅRT ERBJUDANDE

Step2 är den personliga byrån med bred kompetens och stort hjärta. Vi projektleder och producerar alla typer av möten och events – fysiska och digitala, nära och långt borta.

 

Vi som jobbar här är kommunikationsstrateger, projekt- och produktionsledare samt kreatörer. I vårt team jobbar också en reseansvarig för att kunna erbjuda en helhetslösning om du vill ha ditt event utomlands. Alla projekt har olika förutsättningar, därför handplockar vi det team som passar just ditt event bäst. Vid behov kompletterar vi med professionella partners från vårt stora och lojala nätverk. 

 

Vi utvecklar ständig nya mötesformat och innovativa lösningar för att ditt event ska skapa affärsnytta. Genomförandet ska vara effektfullt, men det ligger också stort fokus på vad deltagarna ska känna, veta och göra efter mötet. Ett event är framgångsrikt när energin och magin lever vidare i nästa steg – ”Step2”. 

 

Sedan november 2017 är Step2 Communication en av de större delägarna i Åre Konferens & Event AB och kan därmed erbjuda en helhet kring möten & events i fjällvärlden.

Vår bakgrund

Step2 Communication grundades i maj 2000. Vår drivkraft är, och har alltid varit, att hjälpa våra kunder att producera möten som inspirerar, engagerar och skapar verkliga resultat.

Vår FILOSOFI

Vår filosofi är att möten ska vara seriöst kul – det som kommuniceras måste kännas meningsfullt och på samma gång vara inspirerande och roligt. Vi tror på att när lärandet är kul så engageras målgruppen och det blir effektfulla möten!  

Seriöst kul.png
bottom of page